Taidelainaamolla uudet kotisivut

Taidelainaamolla uudet kotisivut

Sipoon taidelainaamo on liittynyt valtakunnalliseen Gruppo taidelainaamoverkostoon. Tämän myötä taidelainaamon kaikki teokset ovat nähtävissä ja varattavissa netissä osoitteessa taidelainaamo.sipoontaiteilijat.fi .

Taidelainaamosta voi vuokrata tai ostaa taidetta yhdistyksen taiteilijoilta. Kuukausivuokra on 20, 40 tai 60 euroa kuukaudessa. Jos haluaa teoksen omaksi, asiakas ostaa teoksen kertaostoksena tai vuokraa maksetaan kunnes teoksen kokonaishinta on maksettu. Vuokra on samalla korotonta maksuaikaa. Sipoon taidelainaamossa on tällä hetkellä vajaa 300 teosta noin 50 taiteilijalta. Tekniikat vaihtelevat maalauksesta ja taidegrafiikasta, veistoksiin ja reliefeihin. Taidelainaamo on matalan kynnyksen taidekauppa ja edistää samalla taiteilijoiden toimeentuloa.

Sipoon taidelainaamon toimipisteet ovat edelleen Artborg 35:ssa Nikkilässä sekä Söderkullan kirjastossa. Kirjasto on suljettu asiakkailta vielä huhtikuun ajan, joten siellä olevat teokset ovat nyt nähtävissä nettitaidelainaamossa. Artborgin taidelainaamo on auki ke klo 12-16 ja to-pe klo 16-20.