Taidelainaamo

Sipoon taidelainaamo

Taidelainaamo tarjoaa vaivattoman tavan hankkia taidetta. Lainaamon kokoelmasta löytyy grafiikkaa, maalauksia, piirustuksia, veistoksia ja valokuvataidetta noin 50 ammattitaiteilijan tuotannosta. Teoksia voi lainata pientä kuukausivuokraa vastaan tai ostaa suoraan omaksi. Teos siirtyy asiakkaan omistukseen kun maksettuja lainausmaksuja on kertynyt teoksen hinnan verran. Lainausmaksu on koroton osamaksu.

Söderkullan kirjasto

Söderkullan taidelainaamossa varaukset sekä teosten nouto mahdollista kirjaston palveluaikojen puitteissa. Tarkasta ajankohtaiset palveluajat kirjaston verkkosivustolta.

Söderkullan kirjastossa sijaitseva Sipoon taidelainaamo aloitti toimintansa marraskuussa 2009 Sipoon kulttuuritoimen ja Sipoon Taiteilijat ry:n yhteistyönä. Kirjaston seinägallerian ripustus uusiutuu teosten lainausten myötä ja kokonaisuudessaan vuosittain.

Sipoon pääkirjasto – Nikkilä

Nikkilän pääkirjaston galleria tila toimii taidelainaamon väliaikaisena toimipisteenä vuoden 2023 loppuajan. Varausten teko, lainasopimusten kirjoittaminen sekä teos ostot ja noudot mahdollista tehdä kirjaston henkilökunnan paikalla ollessa. Taidelainaamon henkilökunta on tavattavissa keskiviikkoisin klo 12-18.

Artborg 35

Taidelainaamolla on toimipiste kulttuurikeskus Artborg 35:ssä, Nikkilässä. Artborgin galleria toimii Sipoon Taiteilijat ry:n taiteilijatiloissa keskittyen kattavammin myös kehystämättömään grafiikkaan.

Artborgin toimipiste on remontissa loppuvuoden 2023 ja palvelee asiakkaita Nikkilän pääkirjastolla.

Verkkotaidelainaamo

Voit tutustua teoksiin  ja varata niitä kätevästi myös nettigalleriassa. Varauksia voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi. Taidelainaamon henkilökunta ottaa yhteyttä tilattavissa olevien teosten osalta.

Yhteystiedot

Pilvilinnantie 2 G,
04130 Nikkilä

taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi

Näyttelykoordinaattori
puh. +358 45 2007121 (Ke 12–18)

Sipoon pääkirjasto

Pohjoinen Koulutie 2,
04130 Sipoo

+358 92 353 6003
paakirjasto@sipoo.fi

Söderkullan kirjasto

Palveluajat:
Ma-ke klo 8-18
To-pe klo 8-16

Amiraalintie 2,
01150 Söderkulla
S-marketin rakennuksen 2. krs

+358 923536003
soderkulla.kirjasto@sipoo.fi