Taidelainaamo

Sipoon taidelainaamo

Taidelainaamo tarjoaa vaivattoman tavan hankkia taidetta. Lainaamon kokoelmasta löytyy grafiikkaa, maalauksia, piirustuksia, veistoksia ja valokuvataidetta noin 50 ammattitaiteilijan tuotannosta. Teoksia voi lainata pientä kuukausivuokraa vastaan tai ostaa suoraan omaksi. Teos siirtyy asiakkaan omistukseen kun maksettuja lainausmaksuja on kertynyt teoksen hinnan verran. Lainausmaksu on koroton osamaksu.

Söderkullan kirjasto

Söderkullan kirjastossa sijaitseva Sipoon taidelainaamo aloitti toimintansa marraskuussa 2009 Sipoon kulttuuritoimen ja Sipoon Taiteilijat ry:n yhteistyönä. Kirjaston seinägallerian ripustus uusiutuu teosten lainausten myötä ja kokonaisuudessaan vuosittain maaliskuussa.

Artborg 35

Taidelainaamolla on toimipiste kulttuurikeskus Artborg 35:ssä, Nikkilässä. Artborgin galleria toimii Sipoon Taiteilijat ry:n taiteilijatiloissa keskittyen kattavammin myös kehystämättömään grafiikkaan.

Lainaamon nettigalleria

Voit tutustua teoksiin kätevästi myös nettigalleriassa ja varata teoksia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi.

Yhteystiedot

Julia Nyman, näyttelykoordinaattori
045 2007121
taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi

Viimeisimpiä teoksia

Aukioloajat

Artborg 35

Ke klo 12-16
To-pe klo 16-20

Söderkullan kirjasto

Ma-ke klo 8-18
To-pe klo 8-16

HUOM! Söderkullan kirjastolla on rajoitetut palveluajat 31.1. asti.

Taidelainaamon teoksia